Køb din computer på afbetaling
                via ComputerAfbetaling.dk

             Om dette site

ComputerAfbetaling.dk er en lille guide til at finde en pc/computer – hvad enten det er en stationær eller bærbar (laptop eller notebook). Hjemmesiden har fokus på afbetaling, da det er en løsning, som mange ofte overser eller helt vælger fra. Indrømmet, du kan komme til at betale en del, hvis du køber en computer på afbetaling, men hvis du ganske enkelt ikke har pengene til den her og nu, og endda mangler den her og nu, så er det en fin mulighed.

Jeg har været der selv

Ikke lige mig, men jeg kender mange, der selv har været i en situation, hvor de bare ikke har haft nok penge og heller ikke har kunnet låne af deres forældre eller rige onkel. De har købt på afbetaling, afdraget en smule hver måned, og så er det ordnet.

Kan du låne af nogen, du kender, kan det selvfølgelig være bedre. Men så skal du altså også betale til tiden. Det nytter ikke noget at ødelægge et godt venskab til en ven eller veninde, fordi du ikke kan betale til tiden. Køber du til gengæld via et firma, der tilbyder afbetaling af pc, kan du ikke rigtig løbe om hjørner med dem. Og det kan i sig selv tolkes som en fordel.

Nuvel. Jeg håber, du kan bruge denne side til noget. God fornøjelse med at finde den fedeste computer på afbetaling :)