Køb din computer på afbetaling
                via ComputerAfbetaling.dk

             Køb Xbox på afbetaling – Afdrag på Xbox 360 Slim og få finansiering nu

xbox-360-slim

Flere tusind har købt Xbox på afbetaling. Du kan få leveret den nye Xbox 360 lige til døren, og du bestemmer 100 % selv dit afdrag, dvs. du vælger helt selv, hvor meget du vil betale om måneden, hvis du vælger at få finansiering til denne lækre spillekonsol fra Microsoft.

Få Xbox 360 på afbetaling her – Lyn-hurtig levering lige til døren.

Underholdning i verdensklasse

Microsofts konsol er den ultimative underholdningsmaskine. Og vil du have endnu mere, kan du få den med det nye Kinect og de tre spil Kinect Sports, Forza 3 Ultimate og Dance Central. Så er underholdningen ganske enkelt sikret.

Afbetaling af Xbox 360 Slim kontra PS3

Nogle vil mene, at en PS3 er vejen frem, når det kommer til underholdning i stuen, men det er der delte meninger om. Vælger du at afdrage på Xbox 360 får du en stort set lige så kraftig maskine, og så kan du få det meget populære Kinect med, som rigtig mange elsker. Derudover skal du tænke på, at det hele kommer an på udvalget af spil. Du finder mange af de samme titler til begge spillekonsoller, men der er også konsol-specifikke titler, og Xbox har rigtig mange spændende i det henseende.

Kan det betale sig med finansiering?

Kan du ikke vente med at få fingrene i denne lækre konsol? Vil du slippe for at give mange penge ud på een gang, og vil du bare spille? Så er afbetaling en rigtig fin mulighed for dig. Rigtig mange vælger denne mulighed. Og som nævnt før, kan du sågar selv bestemme, hvor lidt du vil afbetale. Du bestemmer 100 % selv din månedlige ydelse. Og ja – så får du vidunderet leveret direkte til døren, så du slipper for at bevæge dig udenfor døren.

Meget nemmere bliver det ikke, og det er også derfor, så mange vælger denne form for finansiering online på nettet.

Disse muligheder har du

Som sagt kan du få Xbox 360 Slim 250 GB inkl. Kinect og masser af tilbehør. Har du ikke brug for hverken Kinect og de ekstra spil, så kan du også få den uden, hvor du blot får leveret 2 controllere og selvfølgelig HDMI-kabel, så du kan nyde det hele i fuld HD.

Du finder det hele her

Og så ønskes du rigtig god fornøjelse med mange timers underholdning i vente :)

Køb Xbox på afbetaling - Afdrag på Xbox 360 Slim og få finansiering nu, 10.0 out of 10 based on 3 ratings 
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Kommentarer

 1. Hjalte Fennsmark

  Kan nu godt lide Kinect til Xboks. Det holder virkelig 100%! :D Tør næsten ikke afsløre hvor mange timer vi bruger herhjemme på at spille, hehe.

 2. Signe

  Nice :)

 3. Daniel Thisted

  Har mange gange været tilfreds med at købe på afbetaling… Har sgu ikke altid haft lige mange penge på lommen, så det er bestemt en mulighed.

 4. mette

  Får man 2 controllers med?

 5. Daniel Thisted

  Ja det gør du Mette :)

 6. H.C. Petersen

  Cool nok. Tak…

Læg en kommentar