Hvordan finder du den bedste elektriker på amager?’

Det spørgsmål kommer vi til at behandle i dette indlæg.

Vi kommer til at gennemgå de bedste 4 tips til at finde den rette elektriker for dig, hvis du lever på Amager. Derefter vil vi fortæller hvilken elektriker vi har valgt. Den elektriker amager vi har valgt er KBH-EL Service. Hvorfor har vi gjort det?

Når du skal vælge den bedste elektriker på amager SKAL du være opmærksom på følgende:

Har de gode anmeldelser på diverse anmelder platform?

Fx. tjek deres trustpilot ud, tjek anmeld-håndværker ud, tjek facebook ud og diverse andre platforme. Det skal du gøre, fordi andres opfattelser og andres erfaringer kan fortælle meget om det pågældende elektriker firma. Se efter gode anmeldelser og læs, hvordan de gode anmeldelser besvares. Læs også de dårlige anmeldelser. Find ud af om det blot er en sur kunde, som er uretfærdig eller om der er noget sandt. Læs også besvarelserne af de dårlige anmeldelser, er de barnlige, sure, truende eller negativ så er dette et faresignal. Er besvarelserne derimod servicemindede og ligger fokus på at løse problemet, så har du fat i et godt elektriker firma.

Hvordan er deres elektriker timepris?

Se efter elektriker timepriserne. Passer det dit budget? Er timepriserne for lave, så kan det være tegn på illegal arbejdskraft, hvilket også er et faresignal i og med du så både begår noget ulovligt og har heller ingen garanti på det udførte arbejde. Priserne for en autoriseret elektriker burde gerne ligge mellem 400 og 700. Alt over eller under er ikke særlig fornuftigt.

Mærk efter din intuition

Hvad føler du, når du snakker med elektrikeren. Har du en god følelse med opgaven og elektriker firmaet? Det er vigtigt, du mærker efter og føler det hele går fint. Ellers skal du måske revurdere situationen.