Står du og overvejer at hive teltpælene op og smutte mod Danmarks pulserende storby, København, så bør du overveje at kontakte et flyttefirma. En flytning til eller fra København, kan være en overvældende opgave, da byen kan være præget af tæt trafik, larm og støj. Måske aner du ikke, hvor du skal parkere, mens tingene bæres op eller ned. Med et flyttefirma, får du et bedre overblik over processen, og stressniveauet sænkes markant.

Du bestemmer selv, hvordan du vil flytte til København

Et flyttefirma hjælper dig med at komme ordentlig fra den gamle bolig og ind i din nye bolig. De står gerne for hele processen, så du ikke skal røre en finger. Det betyder, at du får hjælp til nedpakning, afmontering af møbler, transport, udpakning og evt. slutrengøring i din gamle bolig.

Vil du hellere selv stå for nedpakning og udpakningen af dine værdigenstande, respekteres det selvfølgelig – du bestemmer selv, hvordan dine ting skal flyttes, og hvor meget du ønsker hjælp til.

Fordelene ved at overlade Københavner-flytningen til et flyttefirma

1. Du slipper for de anstrengelser, der normalt er forbundet med en flytning.

2. Flyttemændene har flere års erfaring med tunge løft op og ned ad trapper.

3. Du kan som regel låne flyttekasser, når du pakker dine ting ned.

4. Du får en sikker og professionel transport af dit indbo og skrøbelige genstande.

5. Flytningen er hurtig, og du kommer godt i hus på kort tid.

Flyttefirma med 40 års erfaring

Holger Danske er et flyttefirma i København med 40 års erfaring med flytninger til og fra København. De hjælper med hele flytteprocessen – herunder nedpakning, transport og udpakning. Kan dine ting ikke være i dit nye hjem, tilbyder de også lageropbevaring af dit indbo. Det opbevares i klimakontrollerede lagerum, så dine ting ikke er i fare for temperatur- eller fugtskader. Ønskes der hjælp til slutrengøringen i dit gamle hjem, er dette også noget, de kan hjælpe med. Har du spørgsmål vedrørende flytninger til eller fra København, er du velkommen til at kontakte dem.