Derfor skal du vælge aquatop

Når du vælger at købe en ny opvaskemaskine eller vaskemaskine, kan de ofte fås med eller uden det såkaldte aquastop. Det kommer ofte som en enhed, der skrues på vandhanen til maskinen inden tilløbsslangen. Den kan også være indbygget i denne. Den måler derefter vandmængden, der kommer ind i din maskine og sørger efterfølgende for at lukke efter en bestemt mængde. Det kan for eksempel være efter 20 liter. Aquastop er altså reservedele til hvidevarer, som sørger for, at du ikke anvender for meget vand på din opvask eller din tøjvask.

Grunde til at vælge aquastop

Der er mange gode grunde til at vælge at købe eller installere dine hvidevarer med aquastop. Det gælder for eksempel følgende:

  • Et aquastop findes i mange forskellige mærker, så du altid kan finde et til netop det mærke, du har din vaskemaskine i. Det kan være Bosch, Miele, Siemens og lignende.
  • Aquastop følger oftest med, når du køber maskinen og er lige til at sætte op sammen med den. Dermed er det simpelt at installere.
  • Du sparer meget på den lange bane og undgår oversvømmelser og andre ulykker i forbindelse med brug af din opvaskemaskine eller vaskemaskine.

Udskift dine reservedele til hvidevarer

Du kan nemt udskifte dit aquastop, så du også opnår de fordele, der er ved disse reservedele til hvidevarer. Derved undgår du altså vandskader i de rum, hvori din opvaskemaskine eller vaskemaskine er installeret.