Har du allerede besluttet dig for at ville investere i en smart mobilholder til bilen, bør du være opmærksom på, at der findes flere forskellige måder, man kan montere den på. Alt efter om du mest skal bruge telefonen som GPS til dig selv eller som videoskærm til børnene på bagsædet, kan der være forskellige fordele ved monteringsmulighederne. Læs med og bliv klogere på mobilholdere til bilen!

Mobilholder med sugekop

En mobilholder til bilen med sugekop giver faktisk i sig selv flere monteringsmuligheder, da man både kan sætte den fast i ruden eller på instrumentbrættet. Herved kan du vinkle den, så det passer dig bedst muligt, og du får samtidig stadig et godt overblik over vejen. Desuden fås en mobilholder med sugekop både som magnet og som et stativ, du sætter din mobil i.

Mobilholdere til ventilationskanalen

Er du ikke fan af monteringsmuligheden med sugekop, findes der også mobilholdere til bilen, der kan sættes fast i ventilationskanalen. Med en mobilholder, der kan sidde fast i ventilationskanalen, undgår du fuldstændig forstyrrende elementer i dit synsfelt, mens du stadig nemt kan følge GPS’ens instruktioner. Dermed giver denne monteringsmulighed et sikkert overblik til dig på vejen.