Køb din computer på afbetaling
                via ComputerAfbetaling.dk

             Køb Nintendo DS på afbetaling – Afdrag på 3DS og få finansiering nu

nintendo-3ds

Lige som mange andre gør, kan du nu også købe en Nintendo DS på afbetaling og nøjes med kun at afdrage et mindre beløb hver måned – i stedet for at betale mange penge på een gang. Du får finansiering med det samme.

Få den nye Nintendo 3DS på afbetaling her – Lyn-hurtig levering lige til døren.

Ægte 3D med Nintendo 3DS

Hvis ikke du allerede har prøvet den, så er du gået glip af noget. Oplevelsen er intet mindre end fantastisk, og du går utroligt mange timers god underholdning i møde, hvis du får fingrene i denne håndholdte konsol. Nintendo har virkelig overrasket markedet ved at lancere en spillekonsol, der “ud af boksen” tilbyder ægte 3D-oplevelser. Du behøver ikke 3D-briller; det er bare om at starte maskinen, og så kører det hele af sig selv.

Gå ikke glip af de mange nye titler, såsom Maria og Zelda.

Afbetaling af Nintendo DS / 3DS – Skal du vælge det?

Nu er DS (3DS) jo ikke den dyreste konsol på markedet, og det betyder selvfølgelig også, at dit afdrag bliver ret lavt. Så der skal ikke den store finansiering til. Men står du og ikke har alle pengene her og nu, og mener du ikke, at du kan få samlet dem sammen inden kort tid, så er det bestemt en mulighed for dig at vælge denne form for finansiering.

Andre ville måske vælge et decideret lån, men det kan ende med at koste meget, og for et produkt af denne størrelse, er det ikke anbefalelsesværdigt. Så skulle det være, hvis du også skal have et større forbrugslån, som du havde tænkt dig at bruge på en masse andre ting.

Find Nintendo 3DS på afbetaling her

Når du vælger at købe, kan du vælge mellem to forskellige spil – Mario eller LEGO Star Wars. Begge spil er utroligt sjove. Klassikeren er selvfølgelig Mario, og det kan alle spille – voksne såvel som børn. LEGO Stat Wars byder også på mange timers underholdning, men er mere velegnet til de yngre børn eller fans.

Få din DS her

Du ønskes masser af timers fantastisk sjov med Nintendos lille vidunder af en håndholdt spillekonsol.

God fornøjelse! :)

Køb Nintendo DS på afbetaling - Afdrag på 3DS og få finansiering nu, 10.0 out of 10 based on 1 rating 
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Kommentarer

 1. Gustav Dahlum

  Der er virkelig mange timers underholdning i den her maskine. Mario bliver man aldrig træt af :)

 2. Selina

  Kan varmt anbefales.

 3. Sarah Sørensen

  Kan man slå 3D effekten af?

 4. Reggie Fan

  du kan godt slå den fra ja…

 5. Markus K.

  Nice!

Læg en kommentar